پخش زنده
Home » بین المللی » شاخه جوانان احزاب حاکم در دولت آلمان : از تغییر رژیم در ایران حمایت کنید

شاخه جوانان احزاب حاکم در دولت آلمان : از تغییر رژیم در ایران حمایت کنید

شاخه جوانان احزاب حاکم در دولت آلمان و همچنین شاخه جوانان حزب دموکرات مسیحی، بزرگترین حزب اپوزیسیون دولت، در بیانیه‌ای مشترک که در اختیار هفته‌نامه آلمانی «اشپیگل» قرار گرفته، خواستار حمایت دولت این کشور از «تغییر رژیم» در ایران شدند.

در این بیانیه که به ابتکار «انجمن جوان جامعه آلمان و اسرائیل» تدوین شده است، از دولت اولاف شولتز، صدراعظم آلمان، و همچنین اروپا خواسته شده که تحریم‌های شدیدتری بر جمهوری اسلامی اعمال کنند. اما امضاکنندگان این بیانیه مشترک خواسته‌اند استراتژی آلمان و اروپا باید «در میان‌مدت و بلندمدت، برانداختن رژیم در ایران» باشد.

این بیانیه پنج خواسته مشخص خود را چنین برشمرده است : قرار دادن سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی، بستن مرکز اسلامی هامبورگ، بازگرداندن تحریم‌های پیش از برجام، تحریم‌های شدیدتر اروپا علیه سرکوب‌کنندگان اعتراضات و حامیان روسیه، و محافظت از کسانی که در خاک آلمان با تهدید جمهوری اسلامی مواجه‌‌اند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

بسته جدید کمک تسلیحاتی ۳۵۰ میلیون دلاری آمریکا به اوکراین

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا از بسته کمک نظامی ۳۵۰ میلیون دلاری جدید ایالات متحده ...